A tetovált lány konyhája

Blogkóstoló 17. – Hajrá, fakanálra fel!!!

És tessék, sorsoltunk! Segítségemre volt Zotya és Soma, akik lelkesen közreműködtek. Tehát, ha valakinek nem tetszik a kóstolás tárgya, náluk lehet reklamálni 😀 Mindenki a sorban utána következőtől főz, az utolsó az elsőtől. Ha valakit kihagytam, vagy rosszul írtam, szóljon, biztos, hogy nem sikerült hibátlanul kiírnom a versenyt 😀 A lényeg: főzzetek a nektek kisorsolt… Tovább »

Blogkóstoló 17. – kiírás

Szép kis prímszám a 17 🙂 ( le sem tagadhatom, hogy imádtam a matekot… ) Szóval, kiírnám a várva várt Blogkóstolót, mely gasztroblogger (és házi főzőtündér, -mester) körökben az egyik legkedveltebb elfoglaltság mostanában 🙂 Ez a vicc része a dolognak, de tény, hogy egyre többen érdekes időtöltésnek tartjuk, hogy az említett játékra jelentkezve egy sorsolás… Tovább »

Blogkóstoló 12. – Húsleves a nagymamától

Gombócleves gazdagon, avagy a nagyik csatája A Blogkóstoló egy gasztrobloggerek közti játék. Lényege, hogy az aktuális házigazda a jelentkezők között felállít egy véletlenszerű sorrendet. Mindenki a sorban utána következő személy blogján keres valami finomságot és reprodukálja. Én Zsuzsit kaptam alanynak, azon nyomban szét is néztem a blogján. Nem volt egyszerű a választás, az biztos. Végül… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!