A tetovált lány konyhája

Haltál töbféle körettel, sajtszósszal

Többfél hal többféleképpen sütve akár az ünnepi asztalra is Ismét ismeretlen területre tévedtem. Ritkán készítek halat, pedig nagyon szeretem. Az egyik boltban pár hete szemezni kezdett velem két kisebb pisztráng, vittem is haza hétvégére. Nemsokkal ezután a számítógépen való böngészés közben felfedeztem a Tarka Bárka Blog versenykiírását, sok kikötés nem volt, egyszerűen egy halételt kellett… Tovább »

Melengető krémlevesek II. – Borsó és csicsóka

Különleges kortyolnivalók hűvös napokra Ez alkalommal két nagyon különleges fajtát szeretnék bemutatni. Mindkettő az én fejemből pattant ki, csak beletettem, ami a kezembe akadt. De nagyon jól sikerültek, gyorsan el is fogyott minden. Egyiknek sincs különleges története, talán csak annyi, hogy mikor náthás vagyok (mint most) sokkal jobban vágyom valami forró, bögréből fogyasztható finomságra. Ezeket… Tovább »

Grapefruit egy halas ételben

Ropogós tonhal, grapefruit mártásban, csicsókasalátával A celsus.hu-n levő grapefruit-os receptversenyre két pályaművet küldtem. Ez volt az egyik, melyet a párom szülinapjára főztem, de nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy még egy kísérletet tegyek. Ezúttal tonhalat választottam. Az utóbbi időben eléggé elhanyagoltam a halfogyasztást, pedig mindannyian tudjuk, mennyire egészséges és nem utolsó sorban finom. Most pótolom… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!