A tetovált lány konyhája

Eggs Benedict, a kedvenc reggelim

Benedek tojás – luxus reggelire Mint többször említettem, szeretem a tartalmas reggeliket. Ez a legfontosabb étkezés, ilyenkor megengedettek az olyan magas kalóriatartalmú ételek is, amit a nap folyamán nem merek fogyasztani 🙂 Mondhatnám úgy is, hogy magyarázkodás nélkül bűnözhetünk, hiszen a szervezetnek szénhidrátra van szüksége ahhoz, hogy az ember agya (esetleg egy végighisztizett éjszaka után… Tovább »

Vasárnap reggeli lakoma

Tartalmas reggeli angol muffinnal, bacon-nel, füstölt sajttal Mint az előzőekben leírtam, imádom a tartalmas reggeliket. Vasárnap reggel szívesen ettem volna valami szívmelengető tojásos finomságot. Eszembe jutott Jamie Oliver bundás kenyere, vagyis angol muffin chilis tojásban megforgatva. Csak egy kicsit tettem hozzá a saját ötleteimből, az eredmény nagyon jól sikerült. Remélem, a háromszori fordítás nem zavar… Tovább »

English muffin, a tökéletes reggelialap

Angol muffin zsemle helyett, a tojásételek tökéletes kísérője A muffinról mindenkinek valami egyszerű süti jut eszébe, de ez most más. Be kell vallanom, szeretem a gyorséttermi kajákat és az angol reggeliket. Viszont az elsőre sajnálom a pénzt, a másikat pedig egyedül nem tudom fogyasztani, mert legalább ötféle összetevő kell hozzá:) Az egyik nálunk is megtalálható étkezdében találtam… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!