A tetovált lány konyhája

Vidéki gasztronómia úgy, ahogy kell

Karaván étterem Kisbucsán Ritkán van nálam étterem- (vagy szálloda-) kritika, ha mégis felbukkan, annak két oka lehet.  Vagy megkérnek rá, vagy valami nagyon figyelemre-méltóra akadtam. Most ez utóbbi történt. Nemrég Zalaegerszegen jártunk a kis családommal (ugráltam egyet Rubint Rékával, addig a többiek nézelődtek), a visszafelé úton pedig ebedelni szerettünk volna egy kis útszéli étteremben. Az… Tovább »

Étteremkóstolás – Kollázs Brasserie and Bar

Álom után vacsora luxuskivitelben Az előző bejegyzésben a Four Seasons Gresham Palace-ban eltöltött vendégéjszakámról írtam (áradoztam). Kihagytam a beszámolót a vacsoráról, mert az külön fejezetet érdemel, most akkor jöjjön ez. Az egész úgy kezdődött, hogy a sous chef, Hadzsala Krisztián végigvezetett a konyhákon, közben megkérdeztem, ami eszembe jutott, meg egy csomó mindent elfelejtettem megkérdezni. Na,… Tovább »

Déli Part BBQ, egy kis Amerika a magyar tenger partján

Lassan sült húsok és brutálburgerek, meg az igazi elhivatottság Főzés terén elég sok mindenben otthon vagyok, de az amerikai típusú, hosszan sült-füstölt (főleg) marhahúsokhoz még nem volt szerencsém. Nemrég nyílt egy hely Szántódon, ahol egy igazi BBQ-őrült, Dzsozi és kollégája, Patrik kísérli meg a hét hat napján elkápráztatni a betérő közönséget. A “pitmaster” korán reggel már… Tovább »

Kóstolás – Központ Bisztró

Étteremteszt Tetovált lány módra, gyerekkel Szeretek éttermeket tesztelni, de mindig van bennem félelem is. Szakmai tapasztalatom miatt ugyanis hajlamos vagyok néha túl kritikusan tekinteni az elém letett ételre, a személyzet munkájára. De távol álljon tőlem, hogy a rigolyás vendéget játsszam, szeretem élvezni az ízeket és ha körülugrál a pincér, akkor sok mindent hajlandó vagyok elnézni… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!