A tetovált lány konyhája

Nem csak Márton napon szeretjük :)

Libacombot az ünnepi asztalra is! Gondoltam, így az ünnepek előtt még megmutatok egy-két (munka)igényesebb fogást, ami a szokásos rántott hal helyett az asztalra kerülhetne. Ez az étel is egy versenyre készült, de a téma ünnepi étel volt, így bátran ajánlom mindenkinek. Nem túl bonyolult az elkészítése, a hozzávalókat meg még akár holnap is be lehet… Tovább »

Boldog Karácsonyt! – Az első a blogon

Avagy az első Karácsony a Blogon Töltött-sült ponty fehér babbal és vöröslencsével Nem is én lettem volna, ha Szenteste nem újítok valamit. Viszont nem szerettem volna nagyon elrugaszkodni a szokásoktól, tehát mindenképpen halat, pontosabban pontyot terveztem. Köretnek azonban valami különlegesre vágytam, pont kezembe akadt egy receptújság, abból merítettem ötletet (szándékosan nem írom le az újság… Tovább »

Lasagne kétféleképpen

Gazdag bolognai és spenótos-ricottás A tésztaételek közül ezt készítem a legritkábban. Nem azért, mert nem szeretem, hanem mert mindig félek, hogy a tészta kemény marad. Ezt úgy oldom meg, hogy nem teszem egymásra a lapokat és sok szószt használok. Most itt két változatot láthattok, elsőként bolognai raguval. Azért ez mégsem az az egyszerű szósz, amit… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!