A tetovált lány konyhája

Csupa zöldség-leves méregtelenítésre, macskajajra

Melengető, egészséges, könnyen elkészíthető – és isteni! Jönnek a jéghideg éjszakák, szívesebben kortyolgatunk forralt bort, hogy “átmelegedjenek a tagjaink” 😀 Jó duma… 😀 Ilyenkor a másnap reggel, délelőtt elég szörnyű tud lenni, szerencsére ritkán van benne részem, de nagyon tudok szenvedni… Mindenképpen rengeteg folyadékot kell fogyasztani és (ha sikerül) sok zöldséget melléküldeni, persze főtt állapotban,… Tovább »

Rakott kel, ahogy én készítem

A legkedveltebb rakott étel (persze a krumpli után) 🙂 Kevés olyan embert ismerek, aki ne szeretné a rakott kelt. Mondjuk én pont nem, de ennek az az oka, hogy a káposztával készült ételeket kamaszkoromban nem szerettem, és mindenki azon igyekezett, hogy megkedveltesse velem. Szóval sűrűn volt asztalon, én meg már csak azért sem voltam hajlandó… Tovább »

Amikor én vagyok finnyás

Frankfurti leves, nálunk virslis leves 🙂 Hát én sem szerethetek mindent. Általában a kelkáposztás ételek ilyenek, persze van kivétel. A világból ki lehet kergetni a rakott kellel meg a kelkáposzta-főzelékkel, nem is értem, mit lehet rajta szeretni… Persze a gyerekek kedvéért bármit elkészítek. Időnként ugyan nem értem extrafinnyás nagyfiamat, aki a különlegesebb ételeimet nem eszi… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!