A tetovált lány konyhája

Nem csak Márton napon szeretjük :)

Libacombot az ünnepi asztalra is! Gondoltam, így az ünnepek előtt még megmutatok egy-két (munka)igényesebb fogást, ami a szokásos rántott hal helyett az asztalra kerülhetne. Ez az étel is egy versenyre készült, de a téma ünnepi étel volt, így bátran ajánlom mindenkinek. Nem túl bonyolult az elkészítése, a hozzávalókat meg még akár holnap is be lehet… Tovább »

Két libát egy csapásra

Teában fürdő libacomb, hófehér sajtos rizzsel – ezt ki kell próbálnotok! A következő recept ismét versenyre készült. Ez alkalommal azonban rögtön két helyre is pályázok. A VKF. 54. fordulójának témája: Kávét vagy teát? azaz ezekkel készült ételeket lehet bemutatni Coffeinmentes blogján. A névnapomra megleptem magam egy “kis” libacombbal, ezt bolondítottam meg teával. A másik megmérettetés… Tovább »

Legyen szerencsénk lencsével

Sólet libacombbal, lencsével – újévi ebéd, hogy sok pénzünk legyen 🙂 Mint az előző bejegyzésben említettem, próbálom tartani a hagyományokat, Újév napján lencsét eszünk. Idén azonban eszemben sem volt a megszokott levest vagy főzeléket készíteni, gondoltam egy merészet és elővettem egy klasszikust. Sosem főztem még sóletet és azt hiszem csak egyszer ettem, de akkor nem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!