A tetovált lány konyhája

Luxus egy szendvicsben

Lazacos burger a legkülönlegesebb hozzávalókkal, grillezett zöldségekkel Éppen a mai bejegyzésen gondolkodtam, mikor megláttam Katuci konyháján a mostani, 61. VKF kiírását. Ez egy gasztrobloggerek közti játék, Vigyázz, kész, főzz! a neve. Itt nincsenek nyertesek, az adott játék témájában kell valami ínycsiklandót alkotni. E hónapban a szendvicsek ill. a burgerek vannak soron. Van is a tarsolyomban… Tovább »

Erdély

Két kedvenc ételem és egy vicces bevezető… Nos, ennek a bejegyzésnek a bevezetőjét teljesen meg kell változtatnom. Kitörölhetném, de akkor egy vallomással kevesebb lenne… Szóval: A sztrapacska nem erdélyi étel, hanem felvidéki. Azért gondoltam, mert a juhtúróról ez ugrott be és örültem, hogy tudok valamit, ami összeköt a gyökereimmel. Hát nem ez, az biztos… 🙂… Tovább »

Lazaccal töltött paprika mangós salátával

Márványsajtos lazackrém, marinált kápia, édesburgonya – nagyszerű társítás A Rio Mare cég Stahl Judittal együtt hirdetett receptversenyt. Hosszas töprengés után alkottam egy salátát, ami igazán különlegesre sikerült. Alapnak a lazacpástétomot vettem, mondhatom, magában is isteni, de a marinált paprikával együtt leírhatatlan lett. Komolyan, régen volt ekkora csend az asztalnál és úgy gondolom, ebből látszik a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!