A tetovált lány konyhája

Sajtőrület!

Soksajtos nyúlcomb édesburival – nyertes! Létezik a Budagyöngye Bevásárlóközpontban a Szega Camembert Sajt- és Sonkaszakaüzlet. Végtelen, gyönyörűséges árukészletében mindenki megtalálja a magának valót, sőt, ajándéknak is tökéletesen megfelelnek az ízlésesen csomagolt csemegék. Hirdettek egy receptversenyt, melynek a kitétele az volt, hogy választani kell kínálatukból három hozzávalót, és azzal alkotni egy fogást. Választottam, főztem, szerencsére a… Tovább »

Gazdag, csülkös ragu a kamrából

Mindent bele húsétel nokedlivel, díjazták Második alkalommal, mikor receptversenyre jelentkeztem, a veszprémi Csalán Egyesület pályázatára küldtem alkotást. A verseny címe “Még mindig tele a polc?” volt, és a beküldött műnek tartalmaznia kellett legalább egy olyan összetevőt, amit az otthoni kamra polcáról emeltünk le, vagyis amit mi tettünk el. Én is körülnéztem a szekrényemben és főztem… Tovább »

Az első nyertes receptem

A kacsacomb nálam mindig nyerő – de ez a recept mindenkinél az lesz! Először 2012 áprilisában nyertem meg a Mindmegette.hu internetes receptversenyét. Az egyik nyeremény egy főzőkurzus volt, erről felvétel is készült. Anyukámmal vettem részt a Chefparade rendezvényén, ahol megkaptam a Philips fődíját, egy szuper konyhagépet. Ez pedig a recept, amiért kaptam: Rozmaringos kacsacomb füstölt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!