A tetovált lány konyhája

Nyúlraguleves szalonnás gombóccal, zöldségekkel

Nyúlfogyasztásom története és egy finom levesrecept Kiskoromban elég sok nyúlhúst ettem, főképp azért, mert én voltam az oka, hogy mi nyúltartók lettünk 🙂 Történt ugyanis, hogy a nagymamámék megajándékoztak egyik húsvétra egy fehér nyuszival. Julcsinak neveztük el. Aztán Julcsi megnőtt és kiderült, hogy fiú 😀 Én meg folyton szerelmes voltam, gondoltam, szegény nyuszi se maradjon… Tovább »

Grillezett nyúlcomb különleges körettel

Mert a grillezés is lehet rendkívüli alkalom Tavaly volt egy grill-receptverseny, elég sokat ötleteltem és sok mutatós vagy egyszerű grillételt készítettem, itt megtalálhatjátok. De nem osztottam meg veletek az összes receptet, maradt az idei évre is 🙂 Most egy sokat vitatott finomsággal, nyúlhússal ötleteltem. Én már gyerekkoromban is sokat ettem, ha jól van elkészítve, alig különbözik… Tovább »

Sajtőrület!

Soksajtos nyúlcomb édesburival – nyertes! Létezik a Budagyöngye Bevásárlóközpontban a Szega Camembert Sajt- és Sonkaszakaüzlet. Végtelen, gyönyörűséges árukészletében mindenki megtalálja a magának valót, sőt, ajándéknak is tökéletesen megfelelnek az ízlésesen csomagolt csemegék. Hirdettek egy receptversenyt, melynek a kitétele az volt, hogy választani kell kínálatukból három hozzávalót, és azzal alkotni egy fogást. Választottam, főztem, szerencsére a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!