A tetovált lány konyhája

“Egyszerű” fogás – csirkemell zöldségekkel

A karácsonyi nagy lakomák előtt egy kis diéta színesen, ízesen 🙂 Tudvalevő, hogy nem igazán szeretem a csirkemellet. Viszont szépen megtölteni csak ezt lehet, arról nem is beszélve, hogy nem hizlal. A következő fogás olyan szép színesre és főleg nagyon finomra sikeredett, hogy biztos ízleni fog azoknak is, akik nem törődnek holmi szénhidráttal és kalóriával… Tovább »

Egészségesen, színesen versenyre

Sertésszűztekercs édesburgonyával, sült hagymával Idén is megrendezésre került a MOMOT általi receptverseny, melyre abszolút egészséges ételeket vártak. Tavaly már részt vettem rajta, nem nyertem. Viszont a nyáron megjelentettek egy kiadványt a legjobb ételekből és ebbe bekerültem 🙂 Ebben az évben is megmérettem magam, ismét sikertelenül. De nem szomorított el a dolog, most meg is mutatom… Tovább »

Díjátadó – partyfalatokkal

Lekvárok, orda, olajok, mangalica… és nyertem!!! Múltkor sikerült megnyernem a CSIKOS kihívás első hetét, így tegnap részt vettem a díjátadón a CSIKOS napok keretein belül. Néhány élelmiszermárka is képviseltette magát kóstolókkal, többek között a Soma Sajt és a Donum Terrae. A Soma termékekkel több helyen találkozhatunk, legtöbben talán az orda sajtokról ismerik, itt más termékeiket… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!