A tetovált lány konyhája

Anyák napi meglepi panna cottával, eperrel

Olasz édesség eperrel, orgonalopás helyett 🙂 Gyerekkorom óta van egy szokásom anyák napja reggelén. Elmegyek orgonát lopni. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy galádul bemászok egy kisgyerekes család kertjébe és levágom az összes virágot 🙂 Csak sétálok a környéken és az utcára kilógó vagy a játszótéren, templomkertben levő orgonabokorról levágok egy csokornyi virágot. Ez… Tovább »

Egy verseny előzménye, avagy miért is nem értem oda…

Vegetáriánus ételek színesen, különlegesen A tegnapi napom maga volt a katasztrófa. Nem tudtam magamban tartani, egy rövid kifakadást tettem a privát Facebook oldalamon, de mivel ez itt egy naplóféle, bővebben kiírhatom magamból a bánatomat. A tavalyi Vegetáriánus Fesztiválon rendezett receptversenyen harmadik lettem, adta magát, hogy idén versenybe szállok az első helyért. Már nyár elején meghirdették,… Tovább »

CSIKOS vol.2 – Tányérdesszert meggyel, csokival

Csokoládés, sült raviolis édesség panna cottával Ez a hét is egy különleges ízű lekvár bűvöletében telt. Most egy meggylekvár volt soron, amit marcipánnal és mandulával ízesített az alkotó. Ismét egy különleges összeállítás, ismét nem bírtam magam visszafogni 🙂 Viszont ez alkalommal édességet kreáltam, mégpedig egy tányérdesszertet. Ennek különlegessége, hogy egy desszerten belül többféle íz, hőmérséklet… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!