A tetovált lány konyhája

A részeges francia, avagy a pezsgőben fürdő csirke :)

A csirkecomb nem unalmas! Pezsgővel, mandulás rizzsel igazi ünnepi lakoma. A nyár sok munkával telt, időnként több gyerekem is volt, mint amire szerződtem 🙂 Szóval az időm pont arra volt elég, hogy a legfontosabb dolgokat megoldjam, naponta főzzek magunknak és másoknak, a “szórakozás”, lazítás háttérbe szorult. Ezen az én esetemben a versenyeken való részvételt lehet… Tovább »

Pezsgős rizottó, ahogy a franciák készítenék

Ünnepi étel pezsgővel, rókagombával, rukkolával Nemrég egy versenyre készültem, ahol francia fogásokat kellett készíteni, sütöttem is egy brie-sajtos, gazdag omlettet. A hozzávalókból maradt némi rukkola és rókagomba, nem hagyhattam, hogy veszendőbe menjen 🙂 Régen készítettem már rizottót, gondoltam, feldobom a nagy kedvencemet, még egy kis pezsgőt is öntöttem hozzá. Hát mondhatom, pontosan olyan finom lett,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!