A tetovált lány konyhája

A világ legegyszerűbb étele

Tojáspörkölt, amit nem lehet elrontani A mai írást abszolút kezdőknek ajánlom. Anyukám szerint a paprikás krumpli viseli a fenti címet, de szerintem a tojáspörkölt az. Akik nem értenek a szakácsművészethez, viccesen annyit szoktak mondani, hogy ők csak tojást és teát tudnak főzni. Nos, ez az étel is kemény tojással kezdődik, ami ugye forrástól számítva 8… Tovább »

Vörösboros marhapörkölt, ahogy a nagymamám készíti

Marhapörkölt hagyományosan, így lesz tökéletes! Magyar ember szereti a pörköltet. Pont. Mindenkinek van kedvence, én a marhapörköltet szeretem a legjobban. Persze ennek az elkészítése tart a leghosszabb ideig, de simán megéri. A nagymamám mindig vörösborral készíti, szerintem annyira feldobja minden pörkölt ízét, hogy én már a paprikás krumplihoz is öntök egy kicsit 🙂 A következőkben… Tovább »

Ötlet pörköltmaradékhoz

Nagy lakomák után sem dobunk ki semmit, készítsünk belőle vendégváró rétest! Szerintem sem pörköltet, sem semmiféle húsos ragut nem lehet kis mennyiségnem készíteni. Pedig én igyekezni szoktam, tényleg, ételt sosem dobok ki. Talán attól félek, hogy a gyerekeknek pont most fog megjönni az étvágya (volt már rá példa, hogy két kézzel ették a csirkecombot a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!