A tetovált lány konyhája

Rókagombás zöldségragu mustárral

Pikáns, különleges ebéd mindössze fél óra alatt Már többször említettem, hogy szeretem a gombákat. Úgy általában mindegyiket, rengeteg receptem van velük (itt). Abszolút kedvencem a vargánya, de a rókagombát is nagyon szeretem, ha találok a piacon, mindig lecsapok rá. Így volt ez a múlt héten is, és mivel nyáron nem igazán kívánom a húst (maximum… Tovább »

Pezsgős rizottó, ahogy a franciák készítenék

Ünnepi étel pezsgővel, rókagombával, rukkolával Nemrég egy versenyre készültem, ahol francia fogásokat kellett készíteni, sütöttem is egy brie-sajtos, gazdag omlettet. A hozzávalókból maradt némi rukkola és rókagomba, nem hagyhattam, hogy veszendőbe menjen 🙂 Régen készítettem már rizottót, gondoltam, feldobom a nagy kedvencemet, még egy kis pezsgőt is öntöttem hozzá. Hát mondhatom, pontosan olyan finom lett,… Tovább »

Reggeli francia módra, gazdagon

Egy igazi kényeztető omlett, gombaraguval, brie sajttal A hosszú fogyókúrával együtt jár sajnos, hogy a kiadós reggeliket is mellőzni kell. Én legalább is, ha nem tömtem meg reggel a gyomrom, a többi étkezésre sem tudtam sokat enni és ez meg is hozta az eredményt 🙂 A múltkoriban azonban találtam egy francia receptversenyt, ahol az egyik… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!