A tetovált lány konyhája

Melengető krémlevesek I. – Fokhagyma és édeskrumpli

Krémes fokhagyma- és édesburgonyaleves, lélekmelegítőnek Ebben a zord időben néha semmihez sincs kedvem, csak egy takaróba burkolózva leülni a gép elé, és valami forró, krémes levest kanalazni. Persze ebben imádott gyerekeim néha meggátolnak, ezért a nyugalomban töltött idő sokszor este 9 utánra esik csak. Mivel ilyenkor már nem kellene semmi szénhidrátdúsat fogyasztani, ezért a következő… Tovább »

Lángos – megtöltve, újragondolva

Jó is a fokhagymás – de nézzünk most két ínyenc lángost! Egyszer volt, hol nem volt egy receptverseny, amit a Szega Foods rendezett és harmadik helyezett lettem. Előttem végzett a Dizájn menza című blog írója, ő sajnos azóta abbahagyta, pedig a képeit nagyon szerettem. Akkoriban mindannyiunk nagy kedvencét, a lángost vette elő és ötleteket kért,… Tovább »

Lazaccal töltött paprika mangós salátával

Márványsajtos lazackrém, marinált kápia, édesburgonya – nagyszerű társítás A Rio Mare cég Stahl Judittal együtt hirdetett receptversenyt. Hosszas töprengés után alkottam egy salátát, ami igazán különlegesre sikerült. Alapnak a lazacpástétomot vettem, mondhatom, magában is isteni, de a marinált paprikával együtt leírhatatlan lett. Komolyan, régen volt ekkora csend az asztalnál és úgy gondolom, ebből látszik a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!