A tetovált lány konyhája

Ciprusi borsós-rizses leves olívával

Louvana, a laktató leves olajbogyóval, pirítóssal Tényleg azt hiszem, kezdek átmenni vegába, annyira nem kívánom a húst, hogy nem ismerek magamra… (na, jó, egy kis szalonna jöhet 😀 ) A múltkoriban találtam ezt a finom sárgaborsólevest és mivel minden egyes összetevőjét imádom, rögtön el is készítettem. Az eredeti recept legalább 10 főre szól és inkább… Tovább »

Menzakaja – a kedvencem!

Egyik kedvencem volt a sárgaborsó-főzelék, felnőttként még jobban szeretem A gyerekkori menzáról nincs mindenkinek jó emléke. Nekem voltak azért kedvenc ételeim, a főzelékeket kifejezetten szerettem. Persze a hozzá adott, robbantott csirkéből készült pörkölt már nem nagyon jött be, utáltam, hogy nem jöttem rá, éppen melyik részét eszem. Meg az a sok bőr, meg porc, fúúújjj…….. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!