A tetovált lány konyhája

Sonkás, gazdag krémes sajttekercs

Szemrevaló hidegtálravaló sajtrajongóknak Szeretem a hidegtálakat, sokat készítek. Már többen kértétek, hogy osszam meg a rájuk kerülő falatok receptjét, párat már fel is tettem. Pl. én keverem a majonézt, ezzel egyrészt pénzt spórolok, másrészt szerintem olyan az íze, mint a legfinomabb (és legdrágább) boltban kaphatónak. Receptje itt található. Ebből keverem a tatármártást, a következő lépés… Tovább »

Egy csipet Andalúzia…

 Az én andalúz receptem hurkával és minden jóval Az Extenda – Andalúz Kereskedelemfejlesztési Iroda ismét meghirdette receptversenyét. A beküldött pályaművekkel kapcsolatban csak egy kikötés volt, hogy legalább egy andalúz összetevőt tartalmazzon. Mivel hazánkban szerencsére rengeteg dél-spanyol termék kapható, így könnyedén kiválasztottam néhányat, aztán hosszas gondolkodás után főztem egy ételt. A beküldött receptet egy szakmailag kivételesen… Tovább »

Sajtőrület!

Soksajtos nyúlcomb édesburival – nyertes! Létezik a Budagyöngye Bevásárlóközpontban a Szega Camembert Sajt- és Sonkaszakaüzlet. Végtelen, gyönyörűséges árukészletében mindenki megtalálja a magának valót, sőt, ajándéknak is tökéletesen megfelelnek az ízlésesen csomagolt csemegék. Hirdettek egy receptversenyt, melynek a kitétele az volt, hogy választani kell kínálatukból három hozzávalót, és azzal alkotni egy fogást. Választottam, főztem, szerencsére a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!