A tetovált lány konyhája

Egészségesen, színesen versenyre

Sertésszűztekercs édesburgonyával, sült hagymával Idén is megrendezésre került a MOMOT általi receptverseny, melyre abszolút egészséges ételeket vártak. Tavaly már részt vettem rajta, nem nyertem. Viszont a nyáron megjelentettek egy kiadványt a legjobb ételekből és ebbe bekerültem 🙂 Ebben az évben is megmérettem magam, ismét sikertelenül. De nem szomorított el a dolog, most meg is mutatom… Tovább »

Nyár ihlette töltött sertésszűz

Szűz gyümölccsel és sajttal – hidegen vagy melegen Alapvetően a szárnyasételeket kedvelem, bár az élő csirkétől idegbajt kapok –  ronda is, büdös is, de a húsa finom… A sertéshúst az utóbbi időben kezdem megszeretni, legfőképpen a szűz része az, amiben a legtöbb fantáziát látom. Finom, puha és nagyon mutatósan elkészíthető. Viszont nálunk elég kevés helyen… Tovább »

Göngyölt sertésszűz frissítő salátával

Friss paradicsom, sovány hús – mutatós és nagyon finom! Ez az étel szokás szerint, hűtőkiürítéskor keletkezett. Abban biztos voltam, hogy paradicsomsalátát szeretnék, de nem a hagyományos formában. Persze a sima ecetes is jó, de találtam egy tök jó receptet (bocsánat, nem jegyeztem meg, honnan, csak az alapötletet), meg kaptam a hentesnél szépséges (és akciós) sertésszüzet,… Tovább »

Tapasok magyarosan

Híresen magyar ételek falatka-formában Imádom a nyarat. Nem csak amiatt, hogy ilyenkor a legszebbek a gyümölcsök-zöldségek, hanem a rengeteg versenykiírás miatt is 🙂 Nagyon szeretem magam kipróbálni, ötletelni, és persze megvalósítani. A pontot az i-re az teszi fel ha látom a páromon és a gyerekeken, hogy mennyire ízlik nekik (persze a legeslegjobb, ha nyerek!). Múltkor… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!