A tetovált lány konyhája

Magyaros

Kis hazánk ízei az én tálalásomban

DSC_2606sA klasszikus karácsonyi desszert lépésről-lépésre

Bejglikészítés profitól kezdőknek

 

 

 

 

ljikgkTöltött káposzta a nagyik receptje szerint

Nem csak karácsonykor szeretjük!

 

 

 

 

DSC_2183sParasztreggeli, vagyis rántotta minden földi jóval

Extra laktató reggeli egy nyaralás emlékére

 

 

 

 

DSC_1749sDobos torta Tetovált lány módra

A népszerű klasszikus édesség leegyszerűsítve

 

 

 

 

DSC_2259sGulyásleves, (majdnem) ahogy a nagykönyvben meg van írva

Ami Magyarországról mindenkinek eszébe jut Puskáson kívül

 

 

 

 

DSC_6379sGyors magyaros

Gyorsan, egyszerűen elkészíthető magyaros étel a pásztortarhonya

 

 

 

 

DSC_1852sBátaszéki rizses hús

A megszokott menzai étel kicsit felturbózva

 

 

 

 

DSC_1875sHalpaprikás túrós csuszával, egyetlen étlapról sem hiányozhat

Klasszikus tejfölös halétel, nem szép, de nagyon finom 🙂

 

 

 

 

DSC_2921sTapasok magyarosan, két recept

Híresen magyar ételek falatka-formában

 

 

 

 

DSC_0441sÓriásnudli magyarosan szalonnával, paradicsomszósszal

Különlegesség a paprikás krumpli alapanyagaiból

 

 

 

 

DSC_1417sNosztalgia – magyaros előétel a tanfolyamról

Bevert tojás Bakonyi módra

 

 

 

 

DSC_2984s Paprikás krumpli gazdagon, ízesen

Emberes étel asszonyoknak is 🙂

 

 

 

 

DSC_3198s Három versenyfogás az elsők közül

Pazar ízek, színes receptek – az egyikkel nyertem is!

 

 

 

 

DSC_2506sTorta (nem csak) férfiaknak

Szülinapi torta mindenkinek jár – még akkor is, ha nem édesszájú, készítsünk szendvicstortát!

 

 

 

 

DSC_5598sFrankfurti – nem leves, saláta!

Káposztás, virslis saláta paprikás öntettel

 

 

 

 

DSC_5338sVendégváró a retro jegyében

Imbisz, vagyis hidegtál egyben

 

 

 

 

DSC_2647sMilánói sertésborda, ahogy mi szeretjük

Olasz nevű étel, a magyaros éttermek sztárja

 

 

 

 

DSC_1298sTöltött paprika egyszerűen, régi recept szerint

 A legismertebb nyári magyaros étel a mi konyhánkból

 

 

 

 

DSC_1181sBorsos tokány, ahogy a nagykönyvben meg van írva

Nem borsós! Így készül a pörkölt rokona

 

 

 

 

DSC_0807sEgy kis lecsológia

A népszerű nyári étel története és a legegyszerűbb recept

 

 

 

 

P1010081s1Piszke (vagy egres?)

Dédnagymamám piszkeszósza és egy saját találmány

 

 

 

 

DSC_0804sA második legegyszerűbb magyar étel

Kezdők figyelmébe – így készül a krumplis tészta!

 

 

 

 

DSC_4203sVörösboros marhapörkölt, ahogy a nagymamám készíti

Marhapörkölt hagyományosan, így lesz tökéletes!

 

 

 

 

DSC_1490sTojásos nokedli – egyszerű vagy mégsem?

Olcsó és imádott étel, amit könnyű elrontani… 🙂

 

 

 

 

DSC_5628sA világ legegyszerűbb étele

Tojáspörkölt, amit nem lehet elrontani

 

 

 

 

Ha tetszett ez az írás, csatlakozz hozzám a Facebookon is további receptekért, tippekért, érdekességekért!

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!