A tetovált lány konyhája

Rizottó

A népszerű (általában) rizses étel mindenféle variációban

 

DSC_1834sSütőtökös rizottó tökmagolajjal és minden jóval

Aranysárga rizottó fügével, camembert-rel, tiszta ízorgia 🙂

 

 

 

 

Ropogós-chilis rizottó csirkemájjal DSC_5961s

Maradékmentő rizsétel pikánsan

 

 

 

 

DSC_0425srRizottó kétféleképpen

Brokkolival és szalonnával, valamint édeskrumplival és gombával

 

 

 

 

DSC_1436sRizottók gombával és kolbásszal

Kétféle rizottó  –  egyszerűek és kényeztetőek

 

 

 

 

DSC_1164sSzirupos csirkemáj krémes rizottóval

Rizottó és csirkemáj – a kedvenceim együtt is verhetetlenek 🙂

 

 

 

 

DSC_2905sNyárvégi rizottó sok zöldséggel

Paradicsomos, padlizsános rizottó akár hús nélkül is

 

 

 

 

DSC_1453sPezsgős rizottó, ahogy a franciák készítenék

Ünnepi étel pezsgővel, rókagombával, rukkolával

 

 

 

 

DSC_1591sRizottó mázas oldalassal, hagymákkal

Több nemzet konyhája tökéletes összhangban

 

 

 

 

DSC_3809sRizottó aszalt paradicsommal

Nyári hangulatú rizsétel, fél óra alatt kész!

 

 

 

 

 

DSC_2178sSült hal rozéval – nyerő párosítás

Rántott hal is lehet ünnepi étel, nézd a körítést!

 

 

 

 

DSC_4388sGyors ebéd gombával, szalonnával

Rizottó a szűkösebb napokra

 

 

 

 

P1010105sHalas receptversenyre vol. 2.

Szardíniás rizottó, csiperke, bacon 🙂

 

 

 

 

DSC_0825sPálinka szerelmem… II. – Kacsamell

Szilvapálinkával készült kacsasült szilvával

 

 

 

 

DSC_0590sGombaszezon I. – Receptek laskagombával

Rizottó és leves csirkemájjal és laskával

 

 

 

 

DSC_1101sGombaszezon IV. – Gyűrűs tuskógomba

Rizottó, fehérboros csirkeragu és gazdag rántotta

 

 

 

 

DSC_1243s1Vkf. 53. forduló – Régi receptek nyomán

Nagymamám almás csirkéje felturbózva

 

 

 

 

DSC_1602sTésztás különlegességek Stahl Juditnak

A tarhonya és a rövidmetélt erre is jó 🙂

 

 

 

 

DSC_3107sEgy verseny előzménye, avagy miért is nem értem oda…

Vegetáriánus ételek színesen, különlegesen

 

 

 

 

DSC_3263sTöltött csirkecomb ünnepi alkalomra

Kolbász, gersli, csirkecomb – egyszerű alapanyagok, fenséges főétel

 

 

 

 

DSC_2423sSzerelmem, a vaddisznómáj

Amilyen ritka, olyan finom csemege – bundás vaddisznómáj rizottóval, ropogós hagymával

 

 

 

 

P1010079ssEgy csipet Andalúzia…

Az én andalúz receptem hurkával és minden jóval

 

 

 

 

Ha tetszett ez az írás, csatlakozz hozzám a Facebookon is további receptekért, tippekért, érdekességekért!

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!